​​Ontmoet ons team!​


 
alt_image alt_image

Bas Machielse

sales director
bas@tastypresent.com
046 - 475 81 07
Bas is een mensen mens, een genot voor klanten. Hij leest zijn relaties de behoefte van de ogen. Wijn-gekke Vinoloog®  en klanten-gek. Al méér dan 15 jaar de commerciële rots in de branding binnen Tasty Present.  Voor veel relaties is Bas de verpersoonlijking van Tasty Present.

alt_image alt_image

Bram Knoups

new business & marketing director
bram@tastypresent.com
046 - 475 76 74

Eindelijk weer terug op het nest. De afgelopen 15 jaren gepokt en gemazeld binnen het management van een grote uitzendorganisatie. Maar na zijn studie was Tasty Present zijn eerste werkgever,  ging hier als “groentje” aan de slag als accountmanager. Nu heeft Bram de uitdagende taak om nationaal en internationaal nieuwe markten en marktcombinaties te ontwikkelen. 

 

alt_image alt_image

Marco Timmers

operations director
marco@tastypresent.com
046 - 475 76 74

Samen met zijn team van 8 tot 25 cho-creators, afhankelijk van het seizoen, zorgt Marco ervoor dat iedere bestelling in perfecte vorm geleverd wordt. Met andere woorden;  hij belichaamt het bedrijfsmotto het meest van allen: wij leveren wat we beloven, +1. Hij zet nét altijd dat stapje (stap) extra. Nachtje doortrekken om een order te verwerken en een klant tevreden te stellen; geen probleem. Zijn team van cho-creators maken van gewone chocolade uitzonderlijke gepersonaliseerde geschenken.  
alt_image alt_image

Viviane van Kaam

procurement director
viviane@tastypresent.com
046 - 475 76 74

Een vaste waarde, een onschatbare waarde zelfs, binnen Tasty Present. Al méér dan 25 jaar ontgaat haar geen enkel detail. Verantwoordelijk voor het aankoopbeleid.  Viviane zorgt ervoor dat het juiste product  op het juiste moment voor de juiste prijs geleverd wordt, zodat Marco en zijn team deze producten kunnen transformeren tot onze supermooie gepersonaliseerde chocolade geschenken.  
alt_image alt_image

Eefje Schenk

graphic designer
eefje@tastypresent.com
046 - 475 76 74

Ons creatieve brein. Een idee wordt al snel een tastbaar ontwerp.
Van een gepersonaliseerde verpakking tot het ontwerp van onze website;
ontwerpen en creatief zijn zit in haar bloed.
 

alt_image alt_image

Corina Brom

order intake
corina@tastypresent.com
046 - 475 76 74

Alle grote orders gaan via Corina; het aanspreekpunt voor onze afdeling operations; zij vertaalt minutieus de wensen van onze opdrachtgevers naar een werkbare opdracht. Na jaren gewerkt te hebben in de uitzendwereld gaat ze het aanname beleid van de vele oproepkrachten vormgeven.

alt_image alt_image

Harry Timmers

managing director
harry@tastypresent.com
046 - 475 76 74
Mede-eigenaar, zegt altijd dat hij ervoor zorgt dat iedereen volgend jaar (en later) nog steeds een baan heeft. Wat dat inhoudt? Hij bedenkt nieuwe producten en toepassingen, houdt de kwaliteit van producten en processen in de gaten en denkt na over de toekomst. Tja, maar verder….? Hij ademt “eten en drinken”. In 1982 als wijnimporteur gestart (Vinoloog®) en uiteindelijk als chocolade ”boer” geëindigd.


 

alt_image alt_image

Hélène Kallen

accounting director
helene@tastypresent.com
046 - 475 76 74
Mede-eigenaar en al vanaf 1991 onze financiële pit-bull.  Zorgt ervoor dat centjes binnenkomen, maar ook dat onze partners (leveranciers) netjes volgens afspraak worden betaald. Alleen op deze basis kunnen we volgens haar gezamenlijk bouwen aan een gezonde toekomst. Zij zorgt met liefde voor onze klanten, is creatief met oplossingen, maar zeker ook vasthoudend. alt_image alt_image

Ivana Veltrop

cho-creator print
 

Onverstoorbaar gaat Ivana haar gang. Zelfs bij grote drukte is het resultaat altijd hetzelfde; perfect dus. Zij maakt van een chocolade reep een super mooie gepersonaliseerde chocolade tablet; uniek en enig in de wereld, steeds weer opnieuw.alt_image alt_image

Linda van Druten

cho-creator Chocotelegram®

Cho-creator in hart en nieren. Bijna elke individuele  Chocotelegram- tekst, groot of klein, komt uit haar handen. Linda heeft in al die jaren al tienduizenden verschillende teksten voorbij zien komen. Van sommige teksten krijgt ze zelfs nú nog rode wangen