MellowImage

Op zoek naar een gepersonaliseerd, uniek geschenk, een cadeau met GROTE impact, een die alle temperaturen doorstaat en nooit kapotgaat?

De MellowImage (marshmallow/spek-platen) worden individueel bedrukt met een gepersonaliseerde opdruk van foto-kwaliteit.
Iedere afbeelding is mogelijk. Van een veelkleurige en scherpe foto tot een simpele afbeelding, illustratie of logo.
Eventueel kan een afbeelding worden aangevuld met een vrolijke en pakkende wenstekst. De toepassingen zijn natuurlijk eindeloos.
Zéker niet alleen een geschenk voor kinderen; ook volwassenen blaas je omver met zo’n mooie grote foto op marshmallow.
Ieder MellowImage wordt hygiënisch ingepakt in een kraakheldere foliezak, waardoor de haarscherpe afbeelding meteen zichtbaar is voor de ontvanger.
Op zoek naar een (zomer-)mailing met impact? Een uniek geschenk als give away op een beurs, voor de verjaardag van medewerkers of als eindejaarsgeschenk?
Kies dan voor MellowImage!  Een communicatiedrager die jouw boodschap wel héél duidelijk overbrengt!  

Kies uit het Large-formaat (17 x 24 cm), XL- formaat (35 x 25 cm), of onze kleinere variant Medium (17*11,5 cm).
Razendsnel gemaakt, helemaal volgens jouw wensen. Wij kunnen ze per adres voor je versturen, de L en Medium zelfs als briefpost.
Liever onverpakt op kantoor geleverd? Kan ook.

Ingrediënten (29-6-22 o.v. van wijzigingen): glucose-fructose siroop, suiker, water, gelatine, dextrose, mais-zetmeel en natuurlijk vanille-aroma.
Decoratie en opdruk; E102, E110, E122: kan de activiteit en concentratie van kinderen negatief beïnvloeden, E124, E120, E133, E904.
Kan sporen van gluten bevatten.

Te bestellen vanaf 20 stuks, levertijd binnen 1 week, grote volumes (> 250) op aanvraag.
Vraag snel een offerte aan via sales@tastypresent.com of bel 31 (0)46 4758107