Beoordelingen door onze klanten

Bekijk snel wat andere klanten vinden van onze producten en diensten of schrijf zelf een beoordeling.

Originele manier om iemand plezier te doen. Bestellen is gemakkelijk. En probleem (door mijn eigen fout ontstaan) werd snel en vakkundig opgelost!
Tanja Gruner
Wat een leuke manier om iemand te verrassen. Mijn zoon had chocotelegram op zijn verlanglijstje staan. Het was allemaal even zoeken voor deze oude dame (80) maar apetrots dat het gelukt is.
Jeanne
Een super chocolade product chocolade; letter telegram foto producten van melk puur tot witte alle gewoon verslavend lekker
marion
Wauw deze site werkt simpel en is ergduidelijk Makkelijk alles te vinden Vsn wat de keuze en mogelijkheden zijn
M Briels
Op zich werkt het heel mooi. Alleen jammer dat Safari niet wordt ondersteund. Het zou handig zijn dat ergens te vermelden.
H.
2x Chocolade telegram (kleinkinderen) als steuntje in de rug met coronavirus en a.s. Pasen. Door foutje van mij toch alles door hun perfect in orde gemaakt. Top geregeld, bedankt
Wilma de Blaey
Snelle en goede service. Ik had de wenskaarten snel nodig en Lindsay heeft geregeld dat ze de zelfde dag nog verstuurd zouden worden. Super bedankt, top!
Melanie Timing
Zeer snelle service en chocolade van zeer goede kwaliteit!
Sara Van den Heuvel GC Benelux
Al meerdere malen besteld en altijd tevreden ontvanger (en verzender dus ook!).
Valerie
Al verschillende jaren zijn de chcotelegrams mijn eindejaarscadeau voor klanten. Telkens krijg ik verraste en positieve reacties. Klanten kijken er echt naar uit. 1 verbeterpuntje: levering op een postpunt of PostNL punt zou ogelijk moeten zijn. Ik ben vaak bij klanten en kan dan het pakket niet in ontvangst nemen. Bezorgdatum kunnen kiezen zou ook fijn zijn.
An