​​

Ontmoet ons team!​ 
alt_image alt_image

Bas Machielse

sales director
bas@tastypresent.eu
046 - 475 81 07
Bas is een mensen mens, een genot voor klanten. Hij leest zijn relaties de behoefte van de ogen. Wijn-gekke Vinoloog®  en klanten-gek. Al méér dan 15 jaar de commerciële rots in de branding binnen Tasty Present.  Voor veel relaties is Bas de verpersoonlijking van Tasty Present.

 

alt_image alt_image

Lindsay van der Weerden

account manager
lindsay@tastypresent.eu
046 - 475 81 07
Onze muzikale en commerciële duizendpoot. Méér dan voorzien van het echte Tasty Present DNA. Het enthousiasme spat eraf. Gaat door het vuur voor haar klanten en houdt daarnaast ook nog eens de bekende vinger aan de pols op het bedrijfsbureau

alt_image alt_image

Desiree Seegers

order intake
desiree@tastypresent.eu
046 - 475 76 74

Met name het aanspreekpunt  voor onze buitenslandse klanten, Desirée is ons talenwonder. Naast native Duits is Nederlands en Engels geen enkel probleem. Met andere woorden; Desirée is vriendelijk én enthousiast in minimaal drie talen.

 


 

alt_image alt_image

Bram Knoups

new business & marketing director
bram@tastypresent.eu
046 - 475 76 74

Eindelijk weer terug op het nest. De afgelopen 15 jaren gepokt en gemazeld binnen het management van een grote uitzendorganisatie. Maar na zijn studie was Tasty Present zijn eerste werkgever,  ging hier als “groentje” aan de slag als accountmanager. Nu heeft Bram de uitdagende taak om nationaal en internationaal nieuwe markten en marktcombinaties te ontwikkelen. 

 

alt_image alt_image

Marco Timmers

operations director
marco@tastypresent.eu
046 - 475 76 74

Samen met zijn team van 8 tot 25 cho-creators, afhankelijk van het seizoen, zorgt Marco ervoor dat iedere bestelling in perfecte vorm geleverd wordt. Met andere woorden;  hij belichaamt het bedrijfsmotto het meest van allen: wij leveren wat we beloven, +1. Hij zet nét altijd dat stapje (stap) extra. Nachtje doortrekken om een order te verwerken en een klant tevreden te stellen; geen probleem. Zijn team van cho-creators maken van gewone chocolade uitzonderlijke gepersonaliseerde geschenken. 


 

alt_image alt_image

Viviane van Kaam

procurement director
viviane@tastypresent.eu
046 - 475 76 74

Een vaste waarde, een onschatbare waarde zelfs, binnen Tasty Present. Al méér dan 25 jaar ontgaat haar geen enkel detail. Verantwoordelijk voor het aankoopbeleid.  Viviane zorgt ervoor dat het juiste product  op het juiste moment voor de juiste prijs geleverd wordt, zodat Marco en zijn team deze producten kunnen transformeren tot onze supermooie gepersonaliseerde chocolade geschenken.

 

alt_image alt_image

Dillon Maes

internet marketeer
dillon@tastypresent.eu
046 - 475 76 74

Onze nieuwe enthousiaste aanwinst op de afdeling internet. Rekent als IT-er niet alleen in nullen en enen, maar weet deze om te zetten naar begrijpelijke content.
 

alt_image alt_image

Annelies Thomassen

order intake
annelies@tastypresent.eu
046 - 475 76 74

Geen order ontsnapt aan haar aandacht, consider it done: dat is haar motto. Of het nu één order is of duizend, elke opdracht wordt met dezelfde aandacht en drive verwerkt. 
 

alt_image alt_image

Eefje Schenk

graphic designer
eefje@tastypresent.eu
046 - 475 76 74

Ons creatieve brein. Een idee wordt al snel een tastbaar ontwerp. Van een gepersonaliseerde verpakking tot het ontwerp van onze website; ontwerpen en creatief zijn zit in haar bloed.
 

alt_image alt_image

Corina Brom

order intake
corina@tastypresent.eu
046 - 475 76 74

Alle grote orders gaan via Corina; het aanspreekpunt voor onze afdeling operations; zij vertaalt minutieus de wensen van onze opdrachtgevers naar een werkbare opdracht. Na jaren gewerkt te hebben in de uitzendwereld gaat ze het aanname beleid van de vele oproepkrachten vormgeven.


 

alt_image alt_image

Harry Timmers

managing director
harry@tastypresent.eu
046 - 475 76 74
Mede-eigenaar, zegt altijd dat hij ervoor zorgt dat iedereen volgend jaar (en later) nog steeds een baan heeft. Wat dat inhoudt? Hij bedenkt nieuwe producten en toepassingen, houdt de kwaliteit van producten en processen in de gaten en denkt na over de toekomst. Tja, maar verder….? Hij ademt “eten en drinken”. In 1982 als wijnimporteur gestart (Vinoloog®) en uiteindelijk als chocolade ”boer” geëindigd.


 

alt_image alt_image

Hélène Kallen

accounting director
helene@tastypresent.eu
046 - 475 76 74
Mede-eigenaar en al vanaf 1991 onze financiële pit-bull.  Zorgt ervoor dat centjes binnenkomen, maar ook dat onze partners (leveranciers) netjes volgens afspraak worden betaald. Alleen op deze basis kunnen we volgens haar gezamenlijk bouwen aan een gezonde toekomst. Zij zorgt met liefde voor onze klanten, is creatief met oplossingen, maar zeker ook vasthoudend. 

alt_image alt_image

Thom Coumans

team leader cho-creators
 

Thom is binnen de productie Marco’s side-kick. Als teamleider van onze ploeg cho-creators is hij verantwoordelijk voor het verwerken van onze multi-orders. Of je nu 100 of 10 000 gepersonaliseerde chocoladegeschenken bestelt, grote kans dat Thom jouw order begeleid heeft. Ruimt graag op. En zo is ook zijn karakter; opgeruimd, vrolijk en vriendelijk. 
 

alt_image alt_image

Linda van Druuten

cho-creator Chocotelegram®

Cho-creator in hart en nieren. Bijna elke individuele  Chocotelegram- tekst, groot of klein, komt uit haar handen. Linda heeft in al die jaren al tienduizenden verschillende teksten voorbij zien komen. Van sommige teksten krijgt ze zelfs nú nog rode wangen.

alt_image alt_image

Kayleigh Vonk

cho-creator print
 

Van eenvoudige logo’s tot de meest verfijnde foto’s. Alle afbeeldingen die ze digitaal ontvangt tovert ze om tot de prachtigste prints op chocolade. Zó goed, dat sommige ontvangers het zonde vinden om op te eten. Van Lindsay mag dat trouwens gerust, bestellen ze de afbeelding toch gewoon nóg een keer!
 

 
alt_image alt_image

Björn Rennenberg

cho-creator print
 

Hij loopt niet, hij danst door de productieruimte tijdens het printen van de mooiste afbeeldingen op chocolade. Björn z’n tweede passie is dansen, dat zie je al aan de wijze hoe hij met jouw chocoladegeschenken omgaat; met vloeiende bewegingen en heel veel gevoel. 


 

alt_image alt_image

Ivana Veltrop

cho-creator print
 

Onverstoorbaar gaat Ivana haar gang. Zelfs bij grote drukte is het resultaat altijd hetzelfde; perfect dus. Zij maakt van een chocolade reep een super mooie gepersonaliseerde chocolade tablet; uniek en enig in de wereld, steeds weer opnieuw.

alt_image alt_image

Nathalie Dickinson

section-leader cho-creators

Onverstoorbaar gaat onze Nathalie „tekeer“ in onze productieruimte. Schrijffouten in een Chocotelegram, Nathalie vist ze eruit. Bedrukkingen die niet helemaal volgens haar standaarden zijn, Nathalie pikt ze eruit. Het resultaat is dat alles volledig volgens klantenwens en de hoge Tasty Present standaarden de deur uit gaat. Nathalie behoudt overzicht en een heerlijke kalmte, ze stuurt haar team op een prettige en rustige manier aan en zorgt ervoor dat iedere order volgens tijdschema gereed staat, liefst nog eerder.